Tjänster

Våra tjänster

Vi är din bilservice på Södermalm och tar emot de allra flesta märken för reparationer. Oavsett om det gäller bromsar, byte av filter, göra oljebyte, fixa slitageskador, lyktor eller göra en felsökning, så får du snabb och professionell hjälp utav oss på Högbergs Däck & Bil.

Vi har haft vår bilverkstad här på Södermalm väldigt länge och har många års erfarenheter inom branschen. Vi är en helserviceverkstad och sköter din bils vård både ut- och invändigt. Förutom service så har vi allt från hel rekond till vanlig biltvätt, allt för att din bil ska skina. För du vet väl att det är viktigt att hålla bilen ren och inte minst under vintertid? För att din bil ska hålla sig i ett bra skick, är det väldigt viktigt att sköta bilvården så att inte salter och smuts förstör lacken på din bil eller att den börjar rosta.

Så har du vägarna förbi kom in till vår biltvätt på Södermalm så hjälper vi dig gärna!

Vi är däckverkstad här på Södermalm då vi kan hjälpa till med allt som gäller dina däck och fälgar. Vi hjälper dig med däckskiften, laga punkteringar, byta fälgar eller så kan du helt enkelt köpa nya däck hos oss. Vi erbjuder även ett däckhotell för dina vinter-eller sommardäck till ett förmånligt pris.

Välkomna!