Däck & hotell

Vi kan hjälpa dig med allt som berör din bils däck och fälgar samt förvaring.

Här hos oss ser vi till att varje byte ska gå så snabbt och bra som möjligt. Det händer ofta att många verkstäder stressar när det är många bilar vars däck skall bytas. Då är det också lätt hänt att bultarna skruvas alldeles för hårt. Vi har även varit med om kunder som fått sina säkerhetsbultar sönderskruvade, det är dyrt att byta ut dessa.
Det är därför vi är mycket noga med att inte göra samma misstag. Vi använder även kopparpasta på bultarna för att dessa inte ska rosta fast.

Vi lagar också punkteringar och utför balanseringar av däck.
Att ha välbalanserade däck ger dig både en säkrare och trevligare körning. Så tveka inte att kontakta oss om du behöver balansera dina däck.

Här på Södermalm i vår verkstad erbjuder vi även ett mycket prisvärt däckhotell. Vi hjälper dig med förstklassig service att byta dina däck och sedan förvara dessa åt dig till nästa byte.
Om du vill slippa att bära och kånka på smutsiga däck när du ska byta.
Varför inte förvara dem hos oss?

Vi kan även hjälpa dig med att hitta nya däck och fälgar om du behöver det.

Prislista hittar du här: Prislista

Om du har något att fråga,
är det bara att kontakta oss via mail eller telefon.

däckverkstad – nya sommardäck – friktionsdäck – däckfirma – däckbyte pris – billiga vinterdäck – begagnade vinterdäck – nya vinterdäck – köpa begagnade vinterdäck – vinterdäck – sommardäck – däck pris – dubbfria vinterdäck – dubbfria däck – bildäck – däckförvaring – förvara vinterdäck- däckhotell pris – däckhotell +däckhotell – förvara sommardäck – däckförvaring stockholm