Service

Våra tjänster

Vi är din bilservice på Södermalm i Stockholmoch tar emot de allra flesta märken för reparationer. Oavsett om du har problem med bromsar, behöver byta filter och oljebyte. Åtgärda slitageskador, fylla på ac, laga lyktor. Vi utför felsökning av din och du får du snabb och professionell hjälp utav oss på Högbergs Däck & Bil. Vi har bred kunskap och många års erfarenheter inom branschen. Vi är en helserviceverkstad och lagar de flesta bilmärken.

Förutom service så har vi allt från helrekond till vanlig biltvätt, allt för att din bil ska skina. Vi hjälper även till med bilvård, både ut- och invändig tvätt om så önskas. För du vet väl att det är viktigt att hålla bilen ren och inte minst under vintertid? För att din bil ska hålla sig i ett bra skick länge  är det väldigt viktigt att sköta bilvården hela året. Salter och smuts förstör lacken på din bil och risken för att den rosta är mycket större.

Så har du vägarna förbi kom in till vår biltvätt på Södermalm så hjälper vi dig gärna!

Vi är däckverkstad här på Södermalm då vi kan hjälpa till med allt som gäller dina däck och fälgar. Vi hjälper dig med däckskiften, laga punkteringar, byta fälgar eller så kan du helt enkelt köpa nya däck hos oss. Vi erbjuder även ett däckhotell för dina vinter-eller sommardäck till ett förmånligt pris.

Välkomna!