Reparationer

Om du har problem med din bil. Tveka inte att höra av dig till oss. Vi har omkring 50 år gemensam erfarenhet inom bilservice och reparation. Vilket märks av, då det inte är ovanligt att vi åtgärdar fel, som inte märkesverkstäder klarar av.
I vår verkstad har vi även tillgång till alla nödvändiga verktyg, maskiner, manualer, diagnostikdatorer, etc. Som behövs för att ge en så snabb och professionell service som möjligt. Vi har även bland de lägsta priserna i branschen.
Hos oss får du även garanti på utfört arbete.
Varför gå till en märkesverkstad när vi erbjuder samma, om inte bättre, utfört arbete till bättre priser?

Vi lagar många olika typer av fel som kan uppstå under en bils livslängd.
Allt ifrån att byta trasiga lampor i exempelvis instrumentpanelen, till att laga/renovera växellådor, både manuella och automat. Också undersökning av eventuella missljud och åtgärd av dessa. Eller div. fel som visar sig efter bilbesiktning t.ex. dåliga bromsar.

Vid köp av reservdelar, går vi alltid efter kundens önskemål, t.ex. om det finns andra alternativ till originaldelar som kanske är billigare.

Hör av dig till oss om du vill ha en offert eller vill boka en felsökning om du inte riktigt vet vad som är felet med din bil.

Om det är något du undrar, tveka inte att ta kontakt med oss via mail eller telefon.